Vigyázó szemetek Prágára vessétek!

Dental Cowboy

Nők a pult mögött 3. (március)

2018. augusztus 07. - drbraunitzergabor

Ha hiszi a kedves olvasó, ha nem, ez a rész egy az egyben arról szól, hogy az üzletvezető-helyettes elvtárs (a képen, emlékszünk, Anna az ő feleségét tette rendbe az első részben) ráhajt Annára. Ez van részletezve minden aspektusból, ezen felül csak a szokásos: élelmiszeripari termékek szervezett adás-vétele, bunkózás a vevőkkel és egymással. Anna próbálja eleinte lehűteni, de amúgy szó szerint, megkéri a raktárost, hogy nyissa ki a hűtőkamrát, betaszítja a helyettest és rázárja az ajtót. Hát ilyen, kérem, egy igazi szocialista nő!  A násztánc csúcsa, amikor ez a szép fiatalember (nem is tudom, biztos tud olyat a női szervezet, hogy ha egy ilyen alak közelít, akkor terméketlenné válik, hogy még véletlen se, szóval mint a tetszhalál) szó szerint BEKOSARAZZA Annát, amennyiben a lakására egy gigantikus ajándékkosárral állít be, ami teli van NYUGATI termékekkel. Anna viszont kikosarazza (ő se semmi, de ennél a faszinál nőben fényévekkel jobb), és ehhez a kosár adott is, szóval az elvtárs kénytelen a feleségének adni a csempészárut, másképp nem tudná kimagyarázni. Tényleg ennyi, nem történik más, ez van 54 percre elnyújtva.   

helyettes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dentalcowboy.blog.hu/api/trackback/id/tr4114166657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

encir 2019.10.25. 11:43:02

Azért a jelentkező lovagot, akivel a románc már igencsak kialakulóban van, szépen kihagyta :( Van értelme így írni az epizódokról?
Én egyébként nagyon csípem a sorozatot, igaz, hogy akkoriban voltam gyerek, de a figurák most is helytállóak. Például a szemét volt férj...évtizedeken átívelően ismerős.
süti beállítások módosítása